Motoferăstrău Electric

50% REDUCERE: Plata la livrare

Descoperiți cel mai vândut mini motoferăstrău din lume: Tăiați orice fără efort în jumătate de timp

PIESE ÎNCĂ ÎN OFERTĂ:
7

Oferta de reducere de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp:

299.00 Ron

În loc de 600,00 Ron

✅ Livrare rapidă în 2-3 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plată la livrare

MOTOFERĂSTRĂUL ELECTRIC PENTRU PROFESIONIȘTI

POTRIVITĂ PENTRU ORICE SUPRAFAȚĂ

OFERTĂ EXCLUSIVĂ REDUCERE 50%

Încă 7 Unități Disponibile

Motoferăstrăul portabil este făcut din lanț de aliaj de înaltă calitate, rezistent la uzură și durabil, tăie rapid și fără probleme. Lanțul are o durată lungă de viață și nu necesită înlocuire frecventă.

Eficienta ventilație și designul de disipare a căldurii previn arderea motorului, cu o funcționare mai sigură și stabilă.

Mini Motoferăstrău PRO actualizat are o lumină LED pentru iluminare și parasprâncenele împiedică zburătăcirea așchiilor de lemn în timpul lucrului!

Comandați acum și primiți:

+7926 Clienți mulțumiți nu pot fi înșelați

Andrei✅

“Am luat acest mini motoferăstrău pentru a tăia ramuri de diametru 10-15cm pe care nu le puteam tăia cu foarfeca. Lanțul este cu adevărat ascuțit și lemnul se topește la trecerea lui. Ferăstrăul nu se supraîncălzește niciodată, chiar și cu o utilizare de 50-60 minute neîntreruptă, îl recomand!”

Mihai✅

După mult scepticism, am ales acest mini motoferăstrău și așteptările pe care le aveam s-au schimbat total. Motoferăstrăul pe baterii este foarte potrivit pentru tăierea lemnului, tăierea în grădinărit, tăierea ramurilor mici, tăierea tufișurilor, practic ceea ce aveam nevoie.

 

Ionuț✅

Locuiesc la țară și am câteva păduri de curățat. Sunt o femeie și mi-e greu să pornesc motoferăstraiele pe benzină. Acest obiect este perfect. Taie totul, este rapid și sprinten. Bateriile durează suficient pentru dimineața sau după-amiaza. Ușor de utilizat, ușor de schimbat lanțul. Uleiul se pune manual pe dinți. Sigur trebuie să ai cel puțin 2 baterii și multe lanțuri ușor de cumpărat.

 

Alexandru✅

Produs excelent, respectă descrierea și funcționează perfect

GRĂBEȘTE-TE ULTIMELE BUCĂȚI RĂMASE

PIESE ÎNCĂ ÎN OFERTĂ:
7

Oferta de reducere de 50% este valabilă doar pentru o perioadă scurtă de timp:

299.00 Ron

În loc de 600,00 Ron

✅ Livrare rapidă în 2-3 zile
✅ Fără plată în avans
✅ Plată la livrare

În pachet vei găsi un card cu datele noastre de contact, astfel încât să poți lua legătura cu noi pentru a obține informații suplimentare.

Completează Formularul pentru a Activa Reducerea de 50%

PIESE ÎNCĂ ÎN OFERTĂ:
7

This Site Is Not A Part Of The Google Website Or Google Inc. Additionally, This Site Is NOT Endorsed By Google In Any Way. Google Is A Trademark Of Google, Inc Privacy Policy Contattaci Reso E Rimborso. Cookie Policy.

Privacy Policy contattaci reso e rimborso. cookie policy


. “Worldfilia Authorize Third Parties To Use Our Brand In Their Advertisements, Invoices, Brochures Etc. And Resell Our Products On The Web, On The Main Social Networks Or Otherwise.”